topbar
fejlec01

 

eloetel Füstölt lazac rukkolaágyon

Hozzávalók:
(4 személyre)(210 kcal/ fő)

20 dkg füstölt lazac
10 dkg olívabogyó
20 dkg rukkola
1/2 fej kömény
2 db citrom
1 ek. olívaolaj

Elkészítési mód:
Az apróra vágott lazacot összekeverjük az olívabogyóval, a rukkolasalátával és a karikára vágott köménnyel. A citrom levét, az olívaolajat összekeverjük, sóval ízesítjük, és meglocsoljuk vele a halsalátát. Citromkarikákkal és koktélparadicsommal szervírozzuk.

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben