Receptek - listázva

1000 Ft-os menu

 

Jó hír, megújult a Fásy-konyha a szombaton megjelenő Vasárnapi Blikkben. Mostantól már nem csak a kalóriákat számoljuk a különböző fogások mellett, hanem azt is, hogy egy teljes menüt tekintve egy főre 1000 forintból hozzuk ki az ebédet. A Vasárnapi Blikk népszerű séfje így hétről hétre bebizonyítja: olcsón is lehet finomat főzni.

 

Fásy Ádám receptjei a Blikk oldalán

 

 

 

 

 

Fásy TV a youtub-on

A Tópark az ország első “Város a Városban” ingatlanfejlesztési innováció, amely minden felmerülő igényt maximálisan kiszolgál. Kiterjedt lakáskínálatunkban biztosan megtalálja azt az impozáns ingatlant, mely az igazi otthon érzését nyújtja majd Önnek. Ezt látnia kell! Meghívhatjuk egy kávéra? Nézze meg lakásainkat személyesen és győződjön meg a minőségi alapanyagok beépüléséről! +36 70 370 6666 • www.topark.hu

Kacsamell

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

 

 

Hozzávalók: (4 személyre)

 

  • 80 dkg kacsamell filé
  • 1 szál rozmaring
  • 1 kis vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 2 evőkanál olaj
  • só, őrölt bors, vegeta

 

Elkészítési mód:

 

A kacsamelleket jól besózzuk, a bőrét éles késsel bekockázzuk. Beletesszük egy lábasba, mind a két oldalát olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a rozmaringot, a zúzott fokhagymát és az egész tisztított vöröshagymát. Sóval, vegetával ízesítjük és egy csipet borssal fűszerezzük. A húst felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje, félpuhára főzzük, azután leszűrjük és a pecsenyelevet félretesszük. A kacsamelleket tepsibe rakjuk, olajjal meglocsoljuk és 150 °C –os előmelegített sütőben szép aranybarnára sütjük. 

 

Narancsmártás

Hozzávalók: (4 személyre)

 

  • 1 kg narancs
  • 1 db narancs reszelt héja
  • 1 dl 100%-os narancs juice
  • 1 db citrom leve
  • 5 dkg vaj
  • 3 db tojássárgája
  • 2 evőkanál liszt
  • só, vegeta

   

 

Elkészítési mód:

A vajat megolvasztjuk, hozzáadjuk a narancs reszelt héját, a héjától megtisztított darabolt narancsokat, megszórjuk liszttel, jól összekeverjük és felöntjük narancs juice-al, valamint belefacsarjuk a citrom levét. Állandó kevergetés mellett, lassú tűzön, sűrűre főzzük, majd hozzáadjuk a pecsenyelevet, felforrósítjuk, összekeverjük, szitán átszűrjük, azután hagyjuk kihűlni. Amikor kihűlt hozzákeverjük a tojássárgáját és sóval, vegetával ízesítjük. Addig főzzük, amíg sima bársonyos-krémes narancsmártást nem kapunk.