Receptek - listázva

1000 Ft-os menu

 

Jó hír, megújult a Fásy-konyha a szombaton megjelenő Vasárnapi Blikkben. Mostantól már nem csak a kalóriákat számoljuk a különböző fogások mellett, hanem azt is, hogy egy teljes menüt tekintve egy főre 1000 forintból hozzuk ki az ebédet. A Vasárnapi Blikk népszerű séfje így hétről hétre bebizonyítja: olcsón is lehet finomat főzni.

 

Fásy Ádám receptjei a Blikk oldalán

 

 

 

 

 

 

Feliratkozás hírlevélre

Név:
E-mail cím:*
E-mail cím újra:*

Fásy TV a youtub-on

TÖLTŐDJÖN FEL NÁLUNK, TÁVOL A NAGYVÁROSOK NYÜZSGÉSÉTŐL!

Karácsonyi menü 2013

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív

Libamellel és gerslivel töltött káposzta, Rozmaringos egészben sült sertés szűzérme, Citromos harcsaderék zsályával fűszerezve, Libacomb kakukkfűvel, Sült tök, Rizi-bizi pirított magvakkal, Lilahagymás serpenyős burgonya, Zserbó-Ádi módra


Összesen: 2230 kcal/fő

Bővebben...

Valentin-napi menü

Olvasóink értékelése: 1 / 5

Csillag aktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív

Kedves Olvasó!

Férfitársaimnak üzenem, ne töprengjenek azon, hogy mire vágyik a szeretett nő: egy gyönyörű vörös rózsákból álló csokorral bármikor újra rabul ejthetjük kedvesünk szívét. De remélem, a hölgyek sem várják üres kézzel a nyilvánvalóan virágért elrohanó párjukat! A szív alakú süti önmagáért beszél: „én is szeretlek téged”! A Valentin-napi menünk 1380 kcal/ fő értéket tartalmaz.

Jó étvágyat kívánok!
Fásy Ádám

Bővebben...

Márton-napon kerüljön liba az asztalára!

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív

Most felhatalmazom, hogy ne fogyókúrázzon!

Márton-napon kerüljön liba az asztalára! Ahogy a mondás tartja: „Aki Márton napon libát nem eszik, egész éven át éhezik”. Ennek tudatában bőséges menüt állítottam össze. Levest, meleg előételt és főételt – természetesen libából. A tökéletes összhatást egy mézes krémessel koronáztam meg. A Márton-napi menünk 2350 kcal/ fő értéket tartalmaz.
Jó étvágyat kívánok!
Fásy Ádám 

Bővebben...