Receptek - listázva

1000 Ft-os menu

 

Jó hír, megújult a Fásy-konyha a szombaton megjelenő Vasárnapi Blikkben. Mostantól már nem csak a kalóriákat számoljuk a különböző fogások mellett, hanem azt is, hogy egy teljes menüt tekintve egy főre 1000 forintból hozzuk ki az ebédet. A Vasárnapi Blikk népszerű séfje így hétről hétre bebizonyítja: olcsón is lehet finomat főzni.

 

Fásy Ádám receptjei a Blikk oldalán

 

 

 

 

 

 

 

Feliratkozás hírlevélre

Név:
E-mail cím:*
E-mail cím újra:*

Fásy TV a youtub-on

Szilveszteri menü

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív

Szilveszter estéjén búcsút veszünk az óévtől annak minden bújával, bajával együtt, hogy új reményekkel, tervekkel vághassunk neki az újévnek. Összegyűlnek a családok, barátok, tradicionális ételeket és italokat fogyasztunk, szokásokat őrzünk. Ezúton szeretném megragadni az alkalmat, hogy megköszönjem egész éves figyelmüket és támogatásukat. Sikerekben és élményekben gazdag boldog újesztendőt kívánok minden kedves olvasónak! A menü 1560 kcal/ fő értéket tartalmaz, az ára pedig 1010 Ft. / fő.
Fásy Ádám
 

Bővebben...

Karácsonyi menü

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív

Elérkezett az év egyik legszebb ünnepe, a szenteste. Ilyenkor összegyűlik a család, átjárja az otthonokat a szeretet és a béke, igyekszünk kitenni magunkért, hogy finomabbnál finomabb ételekkel örvendeztethessük meg szeretteinket. A szokásoknak megfelelően az ünnepi asztalról nem maradhat el a halászlé és a sokak által kedvelt flódni sem! A menü 1820 kcal/ fő értéket tartalmaz, az ára pedig 2125 Ft. / fő!
Ezzel kívánok minden kedves olvasónak szeretetben gazdag, békés karácsonyt!
Fásy Ádám

Bővebben...

Karácsonyi menü 2013

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív

Libamellel és gerslivel töltött káposzta, Rozmaringos egészben sült sertés szűzérme, Citromos harcsaderék zsályával fűszerezve, Libacomb kakukkfűvel, Sült tök, Rizi-bizi pirított magvakkal, Lilahagymás serpenyős burgonya, Zserbó-Ádi módra


Összesen: 2230 kcal/fő

Bővebben...

Valentin-napi menü

Olvasóink értékelése: 1 / 5

Csillag aktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív

Kedves Olvasó!

Férfitársaimnak üzenem, ne töprengjenek azon, hogy mire vágyik a szeretett nő: egy gyönyörű vörös rózsákból álló csokorral bármikor újra rabul ejthetjük kedvesünk szívét. De remélem, a hölgyek sem várják üres kézzel a nyilvánvalóan virágért elrohanó párjukat! A szív alakú süti önmagáért beszél: „én is szeretlek téged”! A Valentin-napi menünk 1380 kcal/ fő értéket tartalmaz.

Jó étvágyat kívánok!
Fásy Ádám

Bővebben...