topbar
fejlec01

desszert Házi puncsfagylalt

Hozzávalók:
(4 személyre) (300 kcal/fő)

 

3 dl tej (2,5%-os)

2 dl tejszín

0,5 dl rumaroma

10 dkg sárgabaracklekvár

10 dkg száraz piskótamorzsa

1 ek. citromlé

3 ek. méz

csipetnyi só

4 db narancs

 

Elkészítési mód:

A sárgabaracklekvárt a mézzel, a rummal, a sóval és a citromlével együtt turmixgép poharába rakjuk. Hozzáadunk egy kevés tejet, majd az összes tejet és a tejszínt is hozzáöntve, jó habosra keverjük. A fagylaltmasszába belekeverjük a piskótamorzsát, formába öntjük, és megfagyasztjuk. A narancs kalapját levágjuk, kiszedjük a belsejét és félrerakjuk. A narancsba beletöltjük a fagylaltot, mentával díszítjük és a narancs húsával kínáljuk.

Hivatalos Facebook

 

termelői kosár hu

blikklogo

 

 

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben