desszert Citrom krémes

 

Hozzávalók:
(10 személyre)

25 dkg babapiskóta
6 dl tejföl
6 dl tejszín
2 db citrom
25 dkg cukor
1 cs. vaníliás cukor
2 cs. habfixáló

 

Elkészítési mód:

A tejfölt habosra keverjük a kétféle cukorral, belekeverjük a citromok reszelt héját és levét. A tejszínt habbá verjük a habfixálóval, és óvatosan beleforgatjuk a citromos krémbe. Egy nagyobb jénai tál alját kirakjuk babapiskótával, és rákenjük a fele krémet. Majd ismét egy sor piskóta jön, és a tetejére kenjük a maradék citromos krémet. Egy éjszakára hűtőszekrénybe tesszük, hogy a piskóta jól megpuhuljon. Tálalás előtt tejszínhabbal, reszelt citromhéjjal és reszelt csokoládéval díszítsük.

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben