Receptek - listázva

1000 Ft-os menu

 

Jó hír, megújult a Fásy-konyha a szombaton megjelenő Vasárnapi Blikkben. Mostantól már nem csak a kalóriákat számoljuk a különböző fogások mellett, hanem azt is, hogy egy teljes menüt tekintve egy főre 1000 forintból hozzuk ki az ebédet. A Vasárnapi Blikk népszerű séfje így hétről hétre bebizonyítja: olcsón is lehet finomat főzni.

 

Fásy Ádám receptjei a Blikk oldalán

 

 

 

 

 

 

Feliratkozás hírlevélre

Név:
E-mail cím:*
E-mail cím újra:*

Fásy TV a youtub-on

TÖLTŐDJÖN FEL NÁLUNK, TÁVOL A NAGYVÁROSOK NYÜZSGÉSÉTŐL!

Rozmaringos kacsamell sült tökkel

Hozzávalók:
(4 személyre)

 

  • • 80 dkg bőrös kacsamell filé
  • • 1 szál rozmaring
  • • 2 gerezd fokhagyma
  • • 2 kg sütőtök
  • • 1 ek. olívaolaj
  • • só

 

Elkészítési mód:
A megmosott kacsamell bőrét bekockázzuk, jól besózzuk, rozmaringgal és a fokhagymával alufóliába betekerjük. A sütőtököt jól megmossuk, négyfelé vágjuk, a magját kikanalazzuk, szintén alufóliába tekerjük, és egy tepsibe belerakjuk a hússal együtt. 200 °C-os előmelegített sütőben kb. 15 percig sütjük, azután kibontjuk a húst és a tököt a fóliából, meglocsoljuk olívaolajjal és kb. 10-15 perc alatt aranybarnára sütjük.
 

Bőrös kacsamell filé 0,8 kg 3499 Ft/kg 2799 Ft.
Rozmaring 1 szál 89 Ft/szál 89 Ft.
Fokhagyma 0,02 kg 1600 Ft/kg 32 Ft.
Sütőtök 2 kg 119 Ft/kg 238 Ft.
Olívaolaj 0,05 l 1125 Ft/l 56 Ft.
       
      3214 Ft: 4 = 805 Ft/fő