Fűszervajas pulykamell tavaszi zöldkörettel

Hozzávalók:
(4 személyre) (680 kcal/fő)

  • 80 dkg pulykamell
  • 10 dkg vaj
  • 1 cs. friss kakukkfű
  • 80 dkg vegyes zöldség (mélyhűtött)
  • só, bors
  • 2 ek. olaj (sütéshez)


Elkészítési mód:

A pulykamell szeletek mindkét oldalát kevés olajon puhára pároljuk. A vajat a finomra vágott kakukkfűvel és sóval összegyúrjuk, folpackba feltekerve rudat formálunk belőle, majd hűtőbe rakjuk. A megkeményedett fűszervajrudat kicsomagoljuk, felszeleteljük és a forró húsra rakjuk, majd a menet közben enyhén sós vízben megfőtt zöldségkeveréket köretként tálaljuk mellé.

 

Pulykamell 0,8 kg 1599 Ft/kg 1279 Ft.
Vaj 0,1 kg 1349 Ft/kg 135 Ft.
Kakukkfű 1 cs. 249 Ft/cs. 249 Ft.
Vegyes zöldség 0,8 kg 899 Ft/kg 720 Ft.
       
      2383 Ft: 4 = 595 Ft/fő


 

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben