Receptek - listázva

1000 Ft-os menu

 

Jó hír, megújult a Fásy-konyha a szombaton megjelenő Vasárnapi Blikkben. Mostantól már nem csak a kalóriákat számoljuk a különböző fogások mellett, hanem azt is, hogy egy teljes menüt tekintve egy főre 1000 forintból hozzuk ki az ebédet. A Vasárnapi Blikk népszerű séfje így hétről hétre bebizonyítja: olcsón is lehet finomat főzni.

 

Fásy Ádám receptjei a Blikk oldalán

 

 

 

 

 

 

 

Feliratkozás hírlevélre

Név:
E-mail cím:*
E-mail cím újra:*

Fásy TV a youtub-on

Snidlinges vajban párolt sertéskaraj édesburgonyával

Hozzávalók:
(4 személyre)(600 kcal/fő)

  • 80 dkg sertéskarajfilé
  • 10 dkg vaj
  • 1 cs. snidling
  • 80 dkg édesburgonya

 

Elkészítési mód:

A filézett karajt nyolc szeletre vágjuk, sóval ízesítjük, folpackon keresztül enyhén kiklopfoljuk, snidlinges vajban megpároljuk. Az édesburgonyát héjától megpucoljuk, megmossuk, tepsire tesszük és sütőben 200 °C-on aranybarnára sütjük. Felszeletelve, köretként tálaljuk a snidlinges hús mellé.

 

Sertéskarajfilé 0,8 kg 1299 Ft/kg 1039 Ft.
Vaj 0,1 kg 1400 Ft/kg 140 Ft.
Snidling 1 cs. 180 Ft/cs 180 Ft.
Édesburgonya 0,8 kg 699 Ft/kg 559 Ft.
       
      1918 Ft: 4 = 480 Ft/fő