foetel Friss zsályával fűszerezett pulykamellfilé rukkolaágyon

 

Hozzávalók:
(4 személyre) (600 kcal/fő)

 

80 dkg pulykamellfilé

60 dkg rukkola saláta

20 dkg trappista sajt

10 dkg búzacsíra

friss zsályalevél

1 kk. olívaolaj

 

Elkészítési mód:

A pulykamellfilét nyolc szeletre vágjuk, sóval és a finomra vágott zsályalevelekkel bedörzsöljük, tepsibe rakjuk, olívaolajjal, vízzel megspricceljük és 150 °C -os előmelegített sütőben pirosra sütjük. Forrón tálaljuk rukkolasaláta-ágyra, majd ráreszeljük a sajtot, a tetejére pedig búzacsírát rakunk. Tetszés szerint zsályalevéllel és paradicsommal díszítve tálaljuk.

 

 

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben