foetel Fokhagymás aprópecsenye friss rozmaringgal sajtos makarónival

Hozzávalók (4 személyre):

60 dkg szűzpecsenye

10 dkg kolozsvári szalonna

2 szál rozmaring

4 gerezd fokhagyma

4 db paradicsom

10 dkg reszelt trappista sajt

1 ek. olívaolaj

só, bors

A körethez:

30 dkg makaróni

 
Elkészítési mód:

A megmosott húst és a szalonnát kockákra, a rozmaringot, a fokhagymát finomra vágjuk, forró olajon megpároljuk, sóval, borssal ízesítjük, majd hozzáadjuk a leforrázott héjától tisztított paradicsomot és puhára főzzük. Közben a spagettit enyhén sós, olajos vízben megfőzzük, majd leszűrjük. Köretként forrón tálaljuk az aprópecsenye mellé és megszórjuk reszelt sajttal. Paradicsommal, rozmaringgal, snidlinggel meghintve kínáljuk.

 

 

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben