Receptek - listázva

1000 Ft-os menu

 

Jó hír, megújult a Fásy-konyha a szombaton megjelenő Vasárnapi Blikkben. Mostantól már nem csak a kalóriákat számoljuk a különböző fogások mellett, hanem azt is, hogy egy teljes menüt tekintve egy főre 1000 forintból hozzuk ki az ebédet. A Vasárnapi Blikk népszerű séfje így hétről hétre bebizonyítja: olcsón is lehet finomat főzni.

 

Fásy Ádám receptjei a Blikk oldalán

 

 

 

 

 

 

 

Feliratkozás hírlevélre

Név:
E-mail cím:*
E-mail cím újra:*

Fásy TV a youtub-on

Ananászos kacsamell

Hozzávalók:


(4 személyre)

  • 4 db kacsamell
  • 1 cs. kakukkfű
  • 1 cs. petrezselyemzöld
  • 1 egész ananász
  • 5 dkg vaj

Elkészítési mód:

A kacsamellet finomra vágott petrezselyemzölddel, kakukkfűvel és sóval bedörzsöljük. Tepsibe rakjuk, 1 dl vizet aláöntünk, alufóliával betakarjuk, és előmelegített sütőben, kb. 200°C-on, 20 percig pároljuk. Ezután az alufóliát levesszük róla, és aranybarnára sütjük. Az ananászt meghámozzuk, felkarikázzuk, a közepét kiszúrjuk, vajban megpároljuk és a kacsamell mellé búzacsírával, koktélparadicsommal díszítve tálaljuk.