Hozzávalók:
(4 személyre)
25 dkg darált marhahús
25 dkg darált pulyka felsőcomb
30 dkg darált sertéslapocka
1 kg újburgonya
1 csokor oregánó
olaj a burgonyasütéshez
só
Elkészítési mód:
A darált húsokat jól összegyúrjuk, majd finomra vágott, friss oregánóval és sóval ízesítjük. Egy nyújtódeszkára kiöntjük és egy beolajozott nyújtófával, kb. 2 cm vastagra egyenletesen elterítjük, majd 15 cm-es átmérőjű pogácsákat formázunk belőle. Olajjal enyhén megkenjük, és rostlapon mindkét oldalát pirosra sütjük. Közben az újburgonya felső héját ledörzsöljük, cikkekre vágjuk, bő olajban ropogósra sütjük, majd köretként tálaljuk, ketchuppal és majonézzel együtt a Fásyburger mellé.