topbar
fejlec01

 

foetel Magyaros kacsamáj burgonyával

Hozzávalók: (4 személyre)

60 dkg pecsenye kacsamáj

1 fej vöröshagyma

3db paprika (fehér, zöld és piros)

3 db paradicsom

80 dkg újburgonya

5 dkg mangalicazsír

3 dkg kalocsai őrölt piros paprika

só, bors

Elkészítési mód:

A kockára vágott hagymát, a hosszára szeletelt paprikát zsíron megdinszteljük, majd belerakjuk a héjától leforrázott paradicsomot, a kacsamájat, őrölt paprikával meghintjük, zsírjára sütjük, és kevés víz hozzáadásával készre főzzük, sóval, borssal ízesítjük. A burgonyát megtisztítjuk, hasábra vágjuk, enyhén sós vízben megfőzzük, leszűrjük és összekeverjük a magyaros kacsamájjal. Egy forralás után paradicsommal és újhagymával díszítve kínáljuk.
 

Hivatalos Facebook

 

termelői kosár hu

blikklogo

 

 

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben