foetel Magyaros kacsamáj burgonyával

Hozzávalók: (4 személyre)

60 dkg pecsenye kacsamáj

1 fej vöröshagyma

3db paprika (fehér, zöld és piros)

3 db paradicsom

80 dkg újburgonya

5 dkg mangalicazsír

3 dkg kalocsai őrölt piros paprika

só, bors

Elkészítési mód:

A kockára vágott hagymát, a hosszára szeletelt paprikát zsíron megdinszteljük, majd belerakjuk a héjától leforrázott paradicsomot, a kacsamájat, őrölt paprikával meghintjük, zsírjára sütjük, és kevés víz hozzáadásával készre főzzük, sóval, borssal ízesítjük. A burgonyát megtisztítjuk, hasábra vágjuk, enyhén sós vízben megfőzzük, leszűrjük és összekeverjük a magyaros kacsamájjal. Egy forralás után paradicsommal és újhagymával díszítve kínáljuk.
 

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben