Receptek - listázva

1000 Ft-os menu

 

Jó hír, megújult a Fásy-konyha a szombaton megjelenő Vasárnapi Blikkben. Mostantól már nem csak a kalóriákat számoljuk a különböző fogások mellett, hanem azt is, hogy egy teljes menüt tekintve egy főre 1000 forintból hozzuk ki az ebédet. A Vasárnapi Blikk népszerű séfje így hétről hétre bebizonyítja: olcsón is lehet finomat főzni.

 

Fásy Ádám receptjei a Blikk oldalán

 

 

 

 

 

 

 

Feliratkozás hírlevélre

Név:
E-mail cím:*
E-mail cím újra:*

Fásy TV a youtub-on

Bőrén sütött lazac, vajban párolt kapros zöldségekkel

Hozzávalók: (4 személyre)

  • 80 dkg lazacfilé
  • 5 dkg vaj
  • 1/2 dl olívaolaj
  • 1 cs. friss kapor
  • 80 dkg mélyhűtött zöldségkeverék
  • 2 db. citrom
  • só, bors

Elkészítési mód:
A lazacfilé bőréről késsel vakarva pikkelyétől megtisztítjuk, citrommal bedörzsöljük, majd sóval meghintjük, felszeleteljük, bőrén olajban restre pirítjuk, hozzáadjuk a vajat, megfordítjuk és készre sütjük. Közben a zöldségeket enyhén sós vízben félig megfőzzük, lecsurgatjuk, majd vajban párolt, finomra vágott kapor zöldjében megforgatjuk és köretként citrommal, petrezselyem zöldjével díszítve tálaljuk a hal mellé.