foetel Illatos libamell sült tökkel

 

Hozzávalók:
(4 személyre)

1 kg kicsontozott bőrös libamell
1 szál rozmaring
2 gerezd fokhagyma
50 dkg sütőtök
1 ek. olívaolaj

Elkészítési mód:
A megmosott libamell bőrét bekockázzuk, jól besózzuk, rozmaringgal és a fokhagymával alufóliába betekerjük. A sütőtököt jól megmossuk, négyfelé vágjuk, a magját kikanalazzuk, szintén alufóliába tekerjük, és egy tepsibe belerakjuk a hússal együtt. 200 °C-os előmelegített sütőben kb. 15 percig sütjük, azután kibontjuk a húst és a tököt a fóliából, meglocsoljuk olívaolajjal és kb. 10-15 perc alatt aranybarnára sütjük.

 

 

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben