topbar
fejlec01

foetel Citromos harcsafilé kapros

Hozzávalók:
(4 személyre)

80 dkg afrikai harcsafilé

2 ek. olaj

2 db citrom

30 dkg olasz metélt tészta

1 dl tejszín

2 gerezd fokhagyma

5 dkg vaj

1 cs. kapor

Elkészítési mód:

A harcsafilét sóval bedörzsöljük, hűtőben 1 óráig állni hagyjuk, majd olajon megsütjük, gerezdre vágott citrom levével meglocsoljuk. Közben a tésztát enyhén sós vízben kifőzzük, azután lecsurgatjuk. A fokhagymát karikákra, a kaprot finomra vágjuk, vajon megdinszteljük, tejszínnel felöntjük, sóval ízesítjük, majd egy forralás után a tésztával összekeverjük és köretként kínáljuk a citrommal díszített hal mellé.
 

Hivatalos Facebook

 

termelői kosár hu

blikklogo

 

 

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben