topbar
fejlec01

foetel Vajban párolt sertéskaraj filé spenótos tésztával

Hozzávalók:
(4 személyre)

80 dkg sertéskarajfilé

10 dkg vaj

50 dkg spenót

30 dkg metélt tészta

2 ek. olaj

 

Elkészítési mód:

A filézett sertéskarajt besózzuk, majd vajban lassú tűzön megpároljuk. Közben a jól megmosott spenótot apróra vágjuk, olajban megdinszteljük, sóval ízesítjük. A tésztát enyhén sós vízben megfőzzük, és összekeverjük a spenóttal. A húst egyenlő szeletekre vágjuk, a metéltet köretként tálaljuk, paradicsommal díszítjük.
 

Hivatalos Facebook

 

termelői kosár hu

blikklogo

 

 

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben