topbar
fejlec01

leves Karalábépüréleves kolozsvári szalonnával

Hozzávalók:
(4 személyre) (350 kcal/fő)

60 dkg karalábé
1 ek. olívaolaj
1 cs. bazsalikomlevél
20 dkg kolozsvári szalonna
só, bors

 

Elkészítési mód:
A karalábét megtisztítjuk, kockára a bazsalikomlevelet pedig finomra vágjuk, majd olívaolajon megdinszteljük. Felöntjük 8 dl vízzel, sóval-borssal ízesítjük, puhára főzzük és botmixerrel krémesítjük. Közben a kolozsvári szalonnát négy szeletre vágjuk, bevagdaljuk, azután megsütjük. A forró levest sült szalonnával és bazsalikomlevéllel díszítve tálaljuk.

 

Hivatalos Facebook

 

termelői kosár hu

blikklogo

 

 

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben