topbar
fejlec01

Áldott húsvéti ünnepeket kívánunk!

leves Pulyka húsleves csigatésztával

 

Hozzávalók:
(4 személyre)

50 dkg pulykanyak
1 csomag sárgarépa
1 csomag petrezselyemgyökér
1 db vöröshagyma
fél zellergumó
2 gerezd fokhagyma
só, vegeta, pár szem fekete bors
20 dkg csigatészta

 

Elkészítési mód:
A pulykanyakat bő vízben átmossuk és feltesszük főzni, első forrásig, majd kiszedjük a húsokat és kiöblítjük a fazekat. Újra feltesszük főni 2 l vízbe. Amikor a víz felforrt bezöldségeljük, sóval, vegetával ízesítjük, hozzáteszünk pár szem fekete egész borsot és lassú tűzön gyöngyöztetve kb. 2, 5 órán keresztül főzzük. Menet közben a csigatésztát enyhén sós vízben kifőzzük. A kész aranysárga forró levest leszűrjük és a csigatésztával leveses tálba tálaljuk. A hús és a zöldségeket külön tálon kínáljuk.

 

Hivatalos Facebook

 

termelői kosár hu

blikklogo

 

 

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben