topbar
fejlec01

leves Spárga krémleves pirított zsemlekockával

 

Hozzávalók:
(4 személyre)

40 dkg spárga
1 gerezd fokhagyma
1/2 dl tejszín
3 dkg vaj
2 db tojássárgája

Elkészítési mód:
A spárgát héjától megtisztítjuk és a vastagabb végét levágjuk. Sós vízben puhára főzzük, majd botmixerrel krémesre turmixoljuk. Vajon felhevítjük a finomra vágott fokhagymát, hozzáadjuk a spárgakrémet és 8 dl vízzel felöntjük. Sóval beízesítjük, majd hozzáadjuk a menet közben tojássárgájával simára kevert tejszínt és egy forralásig főzzük. Pirított zsemlekockákkal forrón tálaljuk és zellerlevéllel díszítjük.

 

Hivatalos Facebook

 

termelői kosár hu

blikklogo

 

 

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben