Receptek - listázva

1000 Ft-os menu

 

Jó hír, megújult a Fásy-konyha a szombaton megjelenő Vasárnapi Blikkben. Mostantól már nem csak a kalóriákat számoljuk a különböző fogások mellett, hanem azt is, hogy egy teljes menüt tekintve egy főre 1000 forintból hozzuk ki az ebédet. A Vasárnapi Blikk népszerű séfje így hétről hétre bebizonyítja: olcsón is lehet finomat főzni.

 

Fásy Ádám receptjei a Blikk oldalán

 

 

 

 

 

 

 

Fásy konyha - levesek

Zöldborsós kakasgulyás

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

 

Hozzávalók: (4 személyre)

  • 20 dkg kakas felsőcomb-filé
  • 1 kis fej vöröshagyma
  • 1 db zöldpaprika
  • 2 db paradicsom
  • 1 szál sárgarépa
  • 1 szál petrezselyemgyökér
  • 15 dkg zöldborsó
  • 20 dkg burgonya
  • 1 cs. petrezselyemzöld
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 5 dkg mangalicazsír
  • 2 dkg kalocsai őrölt pirospaprika
  • 1 kk. őrölt kömény
  • só, bors

Elkészítési mód:

A húst, a hagymát, a zöldpaprikát, a para¬dicsomot, a zöldsége¬ket, a tisztított burgo¬nyát kockákra, a fok¬hagymát finomra vág¬juk. Zsíron a hagymát megdinszteljük, bele¬rakjuk a húst, lesütjük, őrölt paprikával meg¬hintjük, majd belerakjuk a hozzáva¬lókat, nyolc deci vízzel felöntjük, sóval, őrölt borssal és köménnyel ízesítjük. Egy forralás után lassú tűzön kész¬re főzzük. Forrón tá¬laljuk.
  

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben