topbar
fejlec01

leves Marhahúsleves eperlevéllel

Hozzávalók:
(4 személyre)

30 dkg marhacomb
1 db sárgarépa
1 db petrezselyemgyökér
1 csomó petrezselyemzöld
1 fél zellergumó
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
1 db zöldpaprika
1 db paradicsom
só, egész szemes bors
10 dkg eperlevél tészta

 

Elkészítési mód:
A húst jól átmossuk, egy fazékba tesszük, vízzel felöntjük, forrástól számítva 10 percig megabáljuk, majd a levet leöntjük róla, és felöntjük 1.5 l vízzel, hozzáadjuk a tisztított zöldségeket, felforraljuk, sóval, szemes borssal ízesítjük és lassú tűzön gyöngyöztetve kb. 3-4 órán keresztül készre főzzük. Közben kifőzzük a tésztát. A levest leszűrjük, a húst és a zöldségeket kockákra vágjuk, egy tálba belerakjuk az eperlevéllel együtt és forró levessel felöntve tálaljuk.

 

 

Hivatalos Facebook

 

termelői kosár hu

blikklogo

 

 

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben