Receptek - listázva

1000 Ft-os menu

 

Jó hír, megújult a Fásy-konyha a szombaton megjelenő Vasárnapi Blikkben. Mostantól már nem csak a kalóriákat számoljuk a különböző fogások mellett, hanem azt is, hogy egy teljes menüt tekintve egy főre 1000 forintból hozzuk ki az ebédet. A Vasárnapi Blikk népszerű séfje így hétről hétre bebizonyítja: olcsón is lehet finomat főzni.

 

Fásy Ádám receptjei a Blikk oldalán

 

 

 

 

 

 

 

Feliratkozás hírlevélre

Név:
E-mail cím:*
E-mail cím újra:*

Fásy TV a youtub-on

Fásy konyha - levesek

Zsályás zöldbab püréleves

Olvasóink értékelése: 3 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

 

Hozzávalók:
(4 személyre)

  • 40 dkg zöldbab
  • 1 csomó friss zsálya
  • 1 gerezd fokhagyma

Elkészítési mód:
A zöldbabot apróra, a zsályát, a fokhagymát finomra vágjuk, 8 dl enyhén sós vízben megfőzzük. Botmixerrel krémesítjük, majd egy forralás után zöldbabbal és zsályalevéllel díszítve forrón tálaljuk.