Receptek - listázva

1000 Ft-os menu

 

Jó hír, megújult a Fásy-konyha a szombaton megjelenő Vasárnapi Blikkben. Mostantól már nem csak a kalóriákat számoljuk a különböző fogások mellett, hanem azt is, hogy egy teljes menüt tekintve egy főre 1000 forintból hozzuk ki az ebédet. A Vasárnapi Blikk népszerű séfje így hétről hétre bebizonyítja: olcsón is lehet finomat főzni.

 

Fásy Ádám receptjei a Blikk oldalán

 

 

 

 

 

 

 

Fásy konyha - levesek

Betyáros sertésraguleves

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Hozzávalók:
(4 személyre)

  • 20 dkg sertésszűzérme
  • 10 dkg csuszatészta
  • 40 dkg burgonya
  • 10 dkg zöldborsó
  • 1 dl tejföl
  • 1 kis fej vöröshagyma
  • 1 ek. olaj
  • 1 dkg őrölt pirospaprika

Elkészítési mód:

A hagymát, a szűzérmét és a burgonyát kockákra vágjuk, majd a tésztával együtt olajon megpirítjuk. Meghintjük őrölt pirospaprikával, sóval ízesítjük és 8 dl vízzel felöntjük. Ezután hozzáadjuk a zöldborsót, és egy forralás után lassú tűzön puhára főzzük. Tejföllel dúsítva forrón tálaljuk.
 

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben