Receptek - listázva

1000 Ft-os menu

 

 

Jó hír, megújult a Fásy-konyha a szombaton megjelenő Vasárnapi Blikkben. Mostantól már nem csak a kalóriákat számoljuk a különböző fogások mellett, hanem azt is, hogy egy teljes menüt tekintve egy főre 1000 forintból hozzuk ki az ebédet. A Vasárnapi Blikk népszerű séfje így hétről hétre bebizonyítja: olcsón is lehet finomat főzni.

 

Fásy Ádám receptjei a Blikk oldalán

 

 

 

 

 

 

 

Fásy konyha - levesek

Lebbencsleves gyulai kolbásszal

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Hozzávalók:
(4 személyre)

  • 20 dkg lebbencstészta
  • 10 dkg gyulai kolbász
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 szál petrezselyem gyökér
  • 1 szál sárgarépa
  • 2 dl. paradicsomlé
  • 1 dkg őrölt pirospaprika
  • 1 ek. olaj

Elkészítési mód:
A lebbencstésztát olajon megpirítjuk a finomra vágott vöröshagymával együtt, belerakjuk a kockára vágott, tisztított zöldségeket és a felkarikázott gyulai kolbászt, meghintjük őrölt pirospaprikával, majd hozzáadjuk a paradicsomlevet, felöntjük 6 dl vízzel és készre főzzük. Forrón, zöldpaprikával díszítve tálaljuk.
 

Lebbencs tészta 0,2 kg 758 Ft/kg 151 Ft.
Gyulai kolbász 0,1 kg 2890 Ft/kg 289 Ft.
Vöröshagyma 0,1 kg 249 Ft/kg 25 Ft.
Petrezselyem gyökér 0,1 kg 899 Ft/kg 90 Ft.
Sárgarépa 0,1 kg 249 Ft/kg 25 Ft.
Paradicsomlé 0,2 l 229 Ft/l 46 Ft.
       
      626 Ft: 4 = 155 Ft/fő

 

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben