topbar
fejlec01

desszert Barackos lepény

 

Hozzávalók: (10 személyre)

10 dkg margarin

15 dkg porcukor

3 db tojás

2 db reszelt citrom héja

30 dkg liszt

1 kg őszibarack

 

Elkészítési mód:

A margarinhoz hozzáadjuk a porcukrot és habosra keverjük. Keverés közben beletesszük a tojásokat, a lereszelt citromhéját és a lisztet. A kivajazott tepsit meghintjük liszttel és beleöntjük a masszát. A tetejére magozott, hámozott, apróra vágott barackot szórunk. Előmelegített sütőben, kb. 200 °C-on aranysárgára sütjük. Felszeletelve tálaljuk.
 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben