topbar
fejlec01

foetel Harcsaderék tejszínes kapormártással

Hozzávalók:
(4 személyre)(680 kcal/fő)

60 dkg afrikai harcsafilé

40 dkg garnélarák

2 ek. liszt

2 db kaliforniai paprika (sárga, piros)

2 cs. kapor

5 dkg vaj

2 dl tej

20 dkg jázminrizs

0,5 dl olaj (sütéshez)

só, őrölt fehér bors

 

Elkészítési mód:

A sóval bedörzsölt halfiléket lisztbe mártjuk, majd mindkét oldalát kevés olajon aranybarnára sütjük az előfőzött garnélákkal. A rizst jól átmossuk és 2 l enyhén sós vízben megfőzzük, majd lecsepegtetjük. A kockára vágott paprikát, a finomra vágott kaprot vajon megpároljuk, liszttel meghintjük, tejjel felöntjük, és krémesre főzzük, majd sóval, borssal ízesítjük. Tetszés szerint, ízlésesen díszítve tálaljuk.
 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben