topbar
fejlec01

desszert Mandulás madeleine

 

Hozzávalók:
(4 személyre)

10 dkg mandulaliszt

5 dkg finomliszt

10 dkg porcukor

1 cs. vaníliás cukor

2 db tojás

10 dkg vaj

egy csipet só

10 dkg szeletelt mandula

 

Elkészítési mód:

A finomlisztet a mandulaliszttel és a sóval összekeverjük. A tojást a porcukorral egyneműre keverjük, majd hozzákeverjük az olvasztott vajat, azután a lisztes keverékkel összedolgozzuk. A masszát egy nyomózsák segítségével madeleine formába töltjük, és előmelegített sütőben 200 °C-on 10 perc alatt készre sütjük. Szeletelt mandulával tálaljuk.

 

Hivatalos Facebook

 

termelői kosár hu

blikklogo

 

 

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben