topbar
fejlec01

 

 desszert Mézes csokoládébomba

Hozzávalók:
(10 személyre)

10 dkg méz

10 dkg darált mandula

10 dkg tört mandula

30 dkg darált keksz

10 dkg étcsokoládé

1 kk. őrölt szegfűszeg

20 db minyonpapír

 

Elkészítési mód:

A mézet és az étcsokoládét gőz felett felhevítjük, majd hozzáadjuk a darált mandulát és ízesítjük őrölt szegfűszeggel. Összekeverjük a darált keksszel és hagyjuk kihűlni, majd kanál segítségével, vizes kézzel gombócokat formálunk belőle, azután megforgatjuk a tört mandulába és minyonpapírba rakjuk.

 

 

Hivatalos Facebook

 

termelői kosár hu

blikklogo

 

 

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben