Hozzávalók: (4 személyre)
1 fej vöröshagyma
80 dkg karaj filé
50 dkg spenót
30 dkg tésztametélt
5 dkg vaj
2 ek. olaj
só
Elkészítési mód:A karajt sóval bedörzsöljük, olajjal bekenjük, alufóliára rakjuk az apróra vágott hagymával meghintjük, majd becsavarjuk és 200 °C-os sütőbe kb. 30 percig sütjük. A fóliából kivesszük, azután visszarakjuk a sütőbe és szép aranybarnára sütjük, majd hagyjuk kihűlni. Közben a jól megmosott spenótot apróra vágjuk, vajban megdinszteljük, sóval ízesítjük. A tésztát enyhén sós vízben megfőzzük és összekeverjük a spenóttal. A húst egyenlő szeletekre vágjuk, a metéltet köretként tálaljuk és paradicsommal díszítjük.