Hozzávalók (4 személyre):
80 dkg (8 szelet) sertéskaraj
40 dkg burgonya
20 dkg répa
20 dkg gomba
1 db cukkini
2 db kaliforniai paprika
1 cs. újhagyma
1 fej vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
2 ek. mustár
2 ek. olaj
só, bors
Elkészítési mód:
A karajt 8 szeletre vágjuk, sóval, borssal, mustárral bedörzsöljük, lábasba rakjuk és felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje. Hozzáadjuk a tört fokhagymát, a tisztított vöröshagymát, majd egy forralás után hagyjuk kihűlni. 48 óráig hűtőbe rakjuk érlelni. A zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk, feldaraboljuk, és lecsepegtetjük. A húsokat kivesszük a pácléből, és a zöldségekkel együtt állandó forgatás mellett, forró rostlapon kevés olajjal locsolgatva megsütjük. Ízlésesen, újhagymával díszítve tálaljuk.