topbar
fejlec01

foetel Roston sült sertéskaraj zöldségekkel

 

Hozzávalók (4 személyre):

 80 dkg (8 szelet) sertéskaraj

 40 dkg burgonya

20 dkg répa

20 dkg gomba

1 db cukkini

2 db kaliforniai paprika

1 cs. újhagyma

1 fej vöröshagyma

3 gerezd fokhagyma

2 ek. mustár

2 ek. olaj

só, bors

 

Elkészítési mód:

A karajt 8 szeletre vágjuk, sóval, borssal, mustárral bedörzsöljük, lábasba rakjuk és felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje. Hozzáadjuk a tört fokhagymát, a tisztított vöröshagymát, majd egy forralás után hagyjuk kihűlni. 48 óráig hűtőbe rakjuk érlelni. A zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk, feldaraboljuk, és lecsepegtetjük. A húsokat kivesszük a pácléből, és a zöldségekkel együtt állandó forgatás mellett, forró rostlapon kevés olajjal locsolgatva megsütjük. Ízlésesen, újhagymával díszítve tálaljuk.
  

Hivatalos Facebook

 

termelői kosár hu

blikklogo

 

 

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben