topbar
fejlec01

foetel Libacomb petrezselymes burgonyával

Hozzávalók: (4 személyre)

4 db hízott libacomb

1 dl olívaolaj

1 fej vöröshagyma

3 gerezd fokhagyma

babérlevél

80 dkg burgonya

1 csomó petrezselyem

5 dkg vaj

szemes bors

Elkészítési mód:

A libacombokat besózzuk, mindkét oldalát olajon megpirítjuk, felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje, hozzáadjuk a tört fokhagymát, a tisztított vöröshagymát, szemes borssal, babérlevéllel fűszerezzük, és fedő alatt félpuhára főzzük. A libacombokat a fűszeres léből kivesszük, lecsurgatjuk, és tepsibe rakjuk. 180 °C-os előmelegített sütőben ropogósra sütjük. Közben a kockázott burgonyát enyhén sós vízben megfőzzük. Vajon a finomra vágott petrezselymet megpároljuk, megforgatjuk benne a burgonyát, majd köretként tálaljuk a combok mellé. Tipp: Pirított hagymakarikákkal díszíthetjük.

 

 

 

Hivatalos Facebook

 

termelői kosár hu

blikklogo

 

 

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben