topbar
fejlec01

foetel Roston sült finom falatok nyárson grillezett burgonyával

Hozzávalók:
(4 személyre)

60 dkg csirkemellfilé

20 dkg császárszalonna

80 dkg burgonya

3 fej vöröshagyma

2 db cukkini

2 db pritaminpaprika

2 szál rozmaring

só, bors

 

Elkészítési mód:

A húst apróra vágjuk, sóval, borssal ízesítjük, friss rozmaringot adunk hozzá. Annyi vizet öntünk rá, hogy ellepje. Egyszeri forralás után hagyjuk kihűlni. Egy-két napig hűtőben pácoljuk. Sütés előtt a zöldségeket és a szalonnát feldaraboljuk, majd a hússal váltakozva nyársra tűzzük. Állandó forgatás mellett, forró rostlapon kevés vízzel megspriccelve pirosra sütjük. A tisztított, karikákra vágott burgonyákat a húsnyársak mellett pirosra sütjük és együtt tálaljuk.

 

 

 

Hivatalos Facebook

 

termelői kosár hu

blikklogo

 

 

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben