topbar
fejlec01

foetel Kapros garnélarák malomkerékkel

Hozzávalók:
(4 személyre)

30 dkg malomkerék tészta

30 dkg garnélarák

1 gerezd fokhagyma

5 dkg vaj

1 cs. kapor

10 dkg fekete olívabogyó

1 dl tejszín

Elkészítési mód:

Az olívabogyót és a fokhagymát karikákra, a kaprot finomra vágjuk. A garnélarákot megmossuk, vajon megpároljuk, hozzáadjuk a fokhagymát, az olívabogyót és a kaprot, sóval ízesítjük, tejszínnel felöntjük és rövid idő alatt krémesre főzzük. Közben a tésztát enyhén sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük, és összekeverjük a rákraguval. Kaporral díszítve, forrón tálaljuk.

 

 

Hivatalos Facebook

 

termelői kosár hu

blikklogo

 

 

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben