topbar
fejlec01

desszert Karamellkrém

Hozzávalók:
(4 személyre) (380 kcal/fő)

25 dkg cukor
1 db tojás
5 dkg liszt
5 dl tej
2 cs. vaníliás cukor


Elkészítési mód:

A cukrot karamellizáljuk, felöntjük 4 dl tejjel, és felfőzzük. Közben a vaníliás cukrot simára keverjük a tojással, a maradék tejjel és a liszttel, majd állandó kevergetés mellett beleöntjük a karamellás tejbe, azután krémesre főzzük. Poharakba adagoljuk, lehet hidegen és melegen is fogyasztani.

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben