topbar
fejlec01

foetel Galambhúsos saláta

Hozzávalók:
(4 személyre)

40 dkg galambmell filé
20 dkg csemege uborka
30 dkg körte
5 db főtt tojás
5 dkg kapribogyó
2 dl tejföl
5 dkg mustár
5 dkg majonéz
1 cs. petrezselyemzöld
2 ek. teljes kiőrlésű liszt
3 gerezd fokhagyma
2 ek. olívaolaj

 

Elkészítési mód:

Keverőedénybe a tejfölt, a mustárt, a majonézt, a finomra vágott petrezselyemzöldet, a kapribogyót összekeverem, sóval ízesítem és félre rakom. A galambmell filéket kiklopfolom, sóval ízesítem, lisztben megforgatom, forró olajba teszem, hozzáadom a karikákra vágott fokhagymát, mindkét oldalát pár perc alatt készre sütöm. A héjától megtisztított, keményre főzött felkarikázott tojást, a zsülienre vágott körtét, húst és az uborkát, beleforgatom a kapribogyós mártásba.

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben