topbar
fejlec01

 

desszert Málnás gesztenyepüré

Hozzávalók:
(4 személyre) (380 kcal/fő)

40 dkg édes gesztenyemassza
20 dkg málna
1 tubus tejszínhab

 

Elkészítési mód:

A gesztenyemasszát gesztenyenyomón vagy krumplinyomón átpréseljük, de akár le is reszelhetjük. A gesztenyepürét tálkákba rétegezve tesszük, a málnával és a tejszínhabbal felváltva.

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben