Hozzávalók:
(10 személyre)
25 dkg darált háztartási keksz
18 dkg margarin
10 dkg porcukor
½ dl sütőrum
1 evőkanál kókuszreszelék
1 kávéskanál kakaópor
A krémhez:
25 dkg gesztenyepüré
12 dkg margarin
10 dkg cukor
2 cl rum
1 kávéskanál kókuszreszelék
A tetejére:
1 tábla tej tortabevonó csokoládé
2 evőkanál olaj
Elkészítési mód:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, két részre osztjuk, majd kinyújtjuk. A krém hozzávalóit is összedolgozzuk, majd két részre osztjuk. Ezt követően megkenjük vele a kinyújtott tésztát és feltekerjük. Ugyan ezt a műveletet hajtjuk végre a másik tészta felével és a megmaradt krémmel. A feltekert tésztát gitterrácsra rakjuk és az olajjal elkevert olvasztott csokoládét ráöntjük, rásimítjuk a tetejére. Fogyasztásig hűtőben tartjuk, majd szeletelve tálaljuk.
Megjegyés: Sütés nincs!