topbar
fejlec01

foetel Óriásgarnéla feketerizzsel

Hozzávalók:
(4 személyre)(580 kcal/fő)

1 kg óriásgarnéla

1 fej fokhagyma

5 dkg vaj

30 dkg feketerizs

1 tubus majonéz

1 dl tejföl

0,5 dl paradicsomlé

1 ek. mustár

1 cs. snidling

1 ek. cukor

1 ek. édes fehérbor

 

Elkészítési mód:

A garnélákat fokhagymás vajon megpároljuk, sóval ízesítjük. A rizst enyhén sós vízben megfőzzük, majd köretként kínáljuk. A majonézt, a tejfölt, a mustárt, a paradicsomlevet, az összetört fokhagymát, apróra vágott snidlinget turmixgéppel krémesre keverjük, cukorral, sóval, borral ízesítjük, azután tálkában tálaljuk a fokhagymás garnéla mellé.

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben