topbar
fejlec01

foetel Citromos rántott pontypatkó

Hozzávalók:
(4 személyre) 
(500 kcal/fő)

8 szelet pontypatkó

3 db tojás

20 dkg zsemlemorzsa

1 tubus majonéz

30 dkg citrom

olaj (sütéshez)

 

Elkészítési mód:

A pontypatkót besózzuk, habosra felvert, enyhén sós tojásba, majd zsemlemorzsába forgatjuk, azaz bepanírozzuk, (megj.: Én nem használok a panírozáshoz lisztet.) azután forró olajban aranybarnára sütjük. Majonézzel és citrommal díszítve tálaljuk.

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben