topbar
fejlec01

foetel Ropogós csirkeszárnyak rántott karfiollal

 

Hozzávalók:
(4 személyre)

2 kg csirkeszárny

1 kg karfiolrózsa

60 dkg burgonya

2 db tojás

5 dkg liszt

20 dkg zsemlemorzsa

2 ek. olaj


Elkészítési mód:

A csirkeszárnyakat és a meghámozott burgonyákat sós vízben előfőzzük, majd lecsurgatjuk, tepsibe rakjuk, olajjal meglocsoljuk, és sütőben 160 ⁰C-on aranybarnára sütjük. A karfiolrózsákat lisztben, enyhén sós felvert tojásban, majd zsemlemorzsában megforgatjuk. Forró olajban kisütjük, és a ropogós csirkeszárny és a sült burgonya mellé tálaljuk. Tetszés szerint zöldségekkel díszítve kínáljuk.

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben