topbar
fejlec01

foetel Ropogós csirkeszárnyak tallérburgonyával

Hozzávalók:
(4 személyre)

16 db csirkeszárny

80 dkg burgonya

 

Elkészítési mód:

A csirkeszárnyakat átmossuk, enyhén sós vízben előfőzzük, lecsepegtetjük, és forró olajban, a karikára vágott, megtisztított burgonyával együtt ropogósra sütjük. Paprikával és koktélparadicsommal díszítve tálaljuk.
 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben